Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πώς να αλλάξετε το Avatar σας στο Class Dojo

Οδηγίες από τη Ναταλία για να αλλάξετε το avatar σας!


Για να αλλάξετε το Άβατάρ σας στο class dojo πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο tablet ή το κινητό του παιδιού που θέλει να αλλάξει το Άβατάρ του.   

Μετά θα μπείτε “σαν μαθητής” και θα γράψετε το όνομά σας, και αν το ζητάει τον κωδικό για τη συμπλήρωση των 150 θετικών πόντων που σας έδωσε η δασκάλα σας. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την παραπάνω διαδικασία από τον υπολογιστή σας πατώντας ΕΔΩ και επιλέγοντας στη συνέχεια sign up, για να συνδεθείτε για πρώτη φορά.


Ο κωδικός είναι γραμένος με έντονα μαύρα γράμματα. Αφού το κάνετε θα σας δείξει ένα Άβαταρ και θα σας ρωτήσει “εσείς δεν είστε”; Αν αυτό είναι το Άβατάρ σας γράψτε το e-mail του γονιού σας. Φτιάξτε τον δικό σας κωδικό και γράψτε τον κωδικό που σας έδωσε η δασκάλα σας. Τότε φτιάξτε το Άβατάρ σας όπως θέλετε να είναι. 

Όταν τελειώσετε πατήστε το γαλάζιο τικ στη πάνω δεξιά ή αριστερή γωνία. Θα σας ζητήσει να στείλετε 'πρόσκληση στους γονείς σας και εσείς θα πατήσετε “ναι”. Εάν οι γονείς σας δεν έχουν class dojo πρέπει να το κατεβάσουν και να μπουν “σαν γονείς”. Τότε στείλτε τους την πρόσκληση, εκείνοι θα την δουν και θα κάνουν ότι λένε οι οδηγίες που θα σταλθούν μαζί με την πρόσκληση και θα 'υπογράψουν' οτι σας δίνουν την άδεια να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο class dojo. Αφού “υπογράψουν” ΚΛΕΙΣΤΕ τη συσκευή σας. Όταν την ξανα ανοίξετε λογικά θα πρέπει να δουλεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου