Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Οι ακτές της Ελλάδας


Η χώρα μου από ψηλά - Θάλασσες!!! 
Πατήστε στην εικόνα για να γνωρίσετε την Ελλάδα παρέα με δύο παιδιά, επιβάτες ενός δορυφόρου, που ταξιδεύουν γύρω από τη γη και παρατηρούν τη χώρα μας από ψηλά, σχολιάζοντας αυτά που βλέπουν!

Πηγή:http://photodentro.edu.gr/



View more presentations or Upload your own.

5 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΑΣ ΣΤΟ CLASS DOJO
    Για να αλλάξετε το Άβατάρ σας στο class dojo πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή στο tablet ή το κινητό του παιδιού που θέλει να αλλάξει το Άβατάρ του. Μετά θα μπείτε “σαν μαθητής” και θα γράψετε το όνομά σας, και αν το ζητάει τον κωδικό για τη συμπλήρωση των 150 θετικών πόντων που σας έδωσε η δασκάλα/ος σας. Ο κωδικός είναι γραμένος με έντονα μαύρα γράμματα. Αφού το κάνετε θα σας δείξει ένα Άβαταρ και θα σας ρωτήσει “εσείς δεν είστε”; Αν αυτό είναι το Άβατάρ σας γράψτε το e-mail του γονιού σας. Φτιάξτε τον δικό σας κωδικό και γράψτε τον κωδικό που σας έδωσε η δασκάλα/ος σας. Τότε φτιάξτε το Άβατάρ σας όπως θέλετε να είναι. Όταν τελειώσετε πατήστε το γαλάζιο τικ στη πάνω δεξιά ή αριστερή γωνία. Θα σας ζητήσει να στείλετε 'πρόσκληση στους γονείς σας και εσείς θα πατήσετε “ναι”. Εάν οι γονείς σας δεν έχουν class dojo πρέπει να το κατεβάσουν και να μπουν “σαν γονείς”. Τότε στείλτε τους την πρόσκληση, εκείνοι θα την δουν και θα κάνουν ότι λένε οι οδηγίες που θα σταλθούν μαζί με την πρόσκληση και θα 'υπογράψουν' οτι σας δείνουν την άδεια να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο class dojo. Αφού “υπογράψουν” ΚΛΕΙΣΤΕ τη συσκευή σας. Όταν την ξαναανοίξετε λογικά θα πρέπει να δουλεύει.
    (Ναταλία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82&biw=1680&bih=939&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAwu_njp_JAhXJBiwKHaiSBr8Q_AUIBigB#imgrc=IwAfJRX8Iv4KJM%3A

    Μαριάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Μαριάννα, υπέροχες κατασκευές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία πατήστε στο google κατασκευές για τα χριστούγεννα και θα σας βγάλει υπέροχες κατασκευές!!!

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή