Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ερωτηματολόγιο

Όποιος έχει ποδήλατο και θέλει να συμμετέχει στην έρευνα, μπορεί να πατήσει στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο!

"Στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διατριβής μου , του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων», του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διερευνώ την ανάδειξη των σχεδιαστικών προβλημάτων που συνδέονται με τα ποδηλατικά κράνη, ενώ επιχειρείται η βελτιστοποίηση κάποιων συναφών ζητημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, επικεντρώνεται στην ανάλυση ενός ποδηλατικού κράνους και ανάπτυξη σχεδιαστικών προτάσεων που ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες του χρήστη-ποδηλάτη.
Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων εάν συμμετείχατε στην έρευνα, καθώς οι πληροφορίες που θα δώσετε είναι πολύτιμες.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι εθελοντική και μπορείτε να σταματήσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, χωρίς να το υποβάλετε.

Επίσης, η συμμετοχή σας είναι ανώνυμη.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι περίπου 10 λεπτά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Χαράλαμπο Σακελλαρίου στη διεύθυνση  dpsdm14011@syros.aegean.gr

Εν κατακλείδι θα ήθελα να επισημάνω ότι το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να το συμπληρώσουν άτομα που ασχολούνται με ποδήλατο.
Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:



Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας!"

1 σχόλιο:

  1. κυρια δεν μπορω να μπω στο ερωτιματολογιο λεει οτι δεν δεχετε αλλες ερωτισεις καντιω

    ΑπάντησηΔιαγραφή